Creëer de juiste sfeer in huis met Villeroy & Boch

Het zich thuis voelen in het interieur heeft alles te maken met het creëren van de juiste sfeer. Villeroy & Boch begrijpt dit als geen ander. Maak van uw huis een thuis met de serviezen, glaswerk en woonaccessoires van dit lifestylemerk. 

Coloured DeLight

De naam ‘Coloured DeLight’ beschrijft eigenlijk het gevoel van het licht dat schijnt via deze kleurrijke waxinelichthouders, vazen en windlichten van Villeroy & Boch. Gemaakt van hoogwaardig kristalglas en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Colourful Life

De Colourful Life-collectie van Villeroy & Boch is verkrijgbaar in verschillende kleuren die perfect met elkaar te combineren zijn. Om te houden of om weg te geven, als elegant enkel object of praktisch servies, eventueel gecombineerd met andere serviezen: door het simpele, witte dessin met een gekleurde streep is dit servies overal voor te gebruiken.

New Wave

De producten uit de New Wave collectie hebben een prachtige vormgeving. Wanneer vrienden spontaan op bezoek komen, zijn kleine snacks en antipasti ideaal. Ham, kaas, olijven en ingelegde groenten smaken altijd – zeker wanneer ze worden geserveerd op gerechten die moderne stijl combineren met een rustieke uitstraling. Nog een glas wijn en een goed gesprek erbij en het moment wordt onvergetelijk.

Coffee Passion

Mokka of filterkoffie liefhebbers zitten met de stijlvolle collectie Coffee Passion van premium porselein en roestvrij staal altijd goed. Het servies is stootvast en chipbestendig en is geschikt voor de vaatwasser. In dit kannetje serveert u op bijzonder stijlvolle wijze warme of koude melk bij de middagkoffie of de brunch. Ideaal voor het opgieten van melkschuim.

 

Bent u ook een fan van Villeroy en Boch? Wij wel!

 

Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment