Broodje Cornelis - vlees

Cornelis Bar & Kitchen gooit zijn kaart om!

Restaurant kiest voor meer variatie met lichte en moderne gerechten.

Cornelis Bar & Kitchen, bekend om gerechten van hoogwaardig vlees, heeft zijn kaart een flinke restyling gegeven. Vanaf nu is het menu uitgebreid met lichtere en moderne gerechten en kunnen ook vegetariërs en liefhebbers van kip en vis er terecht voor lunch en diner. 

Broodje Cornelis

Gezonde en lichtere gerechten

Bij Cornelis Bar & Kitchen staan, naast de bekende vleesgerechten, nu ook gezonden gerechten als Cornelis Gezond op het menu: heerlijk wit of bruin speltbrood met spinaziesalade, belegen kaas van Booije, prociutto, zoetzure rode ui, tomaat, komkommer en ei. Liever geen vlees? Kies dan voor de Toast Avocado met gepocheerd ei, babyspinazie en een heerlijke hollandaisesaus. Of geniet van de Gegrilde Griekse Sandwich met jonge geitenkaas, gepofte puntpaprika, gegrilde aubergine en tomaat.

Ook voor populaire gerechten als de Poké Bowl kun je vanaf nu bij Cornelis terecht. Een rijk gevulde bowl met sashimi tonijn, avocado, Chinese kool, edamame, sushirijst en verse zeewier. Kip-liefhebbers kunnen genieten van een ‘American Classic’ van gegrilde kippendijen met koolsalade, kimchi-mayonaise en Franse frietjes.

Vis van het huis_ Cornelis

Nieuwe Barsprijzen

Ook de bargerechten zijn uitgebreid. Denk aan pittige worstjes uit de smoker, yakitori van kippendijen en loepmia’s met eend en hoisinsais. Hou je van vis? Kies dan uit sashimi van verse tonijn, bouchet mosselen met kruidenboter of een klassieke Hollandse garnalencocktail.

Tonijn tartaar - Cornelis

Feestelijk genieten in december

Chef Karim Aggoun haalt gedurende de maand december weer alles uit de kast en serveert naast zijn à-la-carte-menu, een feestelijk drie of vier gangen diner geïnspireerd op de feestdagen. Op eerste Kerstdag zijn zij gesloten, maar op tweede Kerstdag is er een speciaal menu samengesteld, dat nu wordt fijn geslepen in de keuken van het restaurant. Wist jij dat je bij Cornelis ook het gehele jaar door borrels kunt organiseren? Het is de perfecte setting om alvast te proosten op de kerstdagen of het nieuwe jaar.

Steak Cornelis op het vuur Steak Cornelis

Over Cornelis Bar & Kitchen

Cornelis Bar & Kitchen staat voor geen poespas en goede ingrediënten in de Kitchen, mooie drankjes me shared dining bij de Bar, een heerlijk terras en stijlvol borrelen op de events. Bij Cornelis houden we van het Bourgondische bestaan. Een goed stuk vlees van de houtskoolgrill. Een glas speciaal bier ernaast. Op het terras genieten met vrienden, familie of collega’s. De kleine dingen in het leven. Maar die kleine dingen doen we wel zo goed mogelijk. We vinden het namelijk belangrijk dat alles voor jou klopt als je bij ons langskomt. Van de vriendelijke begroeting van de barman tot aan de hoge kwaliteit van de producten waar onze chef mee werkt. De maandelijkse Cornelis-borrel is inmiddels een begrip in Rotterdam. En daar zijn we trots op. Maar we organiseren nog veel meer: van brunch tot dansavond.

 

No Comments

Leave a Comment