Villeroy & Boch bad

‘Back to wall’

Geen hele grote badkamer, maar wel de uitstraling van een vrijstaand bad? Het kan met het ‘back to wall’ bad van de vernieuwde Oberon 2.0 collectie van Villeroy & Boch. Normaal gesproken is er veel ruimte nodig in een badkamer om een vrijstaand bad te kunnen plaatsen. Door de slimme oplossing van het half vrijstaande bad heeft u toch de luxe uitstraling en past het al snel in bijna iedere badkamer. 

Door de karakteristieke combinatie van rechthoekige en ovale vormen, zijn de nieuwe baden uit de Oberon 2.0 collectie echte designklassiekers. Het ‘back to wall’ bad is één van de drie nieuwe modellen. Dit bad oogt als een vrijstaand bad, maar is het niet. Hierdoor bespaart u ruimte. Het bad kan bovendien mooi gebruikt worden als scheidingswand. Zo creëert u eenvoudig een aparte ruimte in uw badkamer.

Villeroy & Boch bad

Innovatieve oplossingen

In alle modellen zit de afvoer in het midden, waardoor het bad comfortabel door twee personen gebruikt kan worden. De smalle rand van slechts 10 mm geeft het bad een verfijnde uitstraling en benadrukt het traditionele, karakteristieke uiterlijk van de collectie. De buitenzijde van het bad kan geleverd worden in 200 kleuren, zodat het helemaal aansluit bij uw woonstijl. De binnenzijde van het bad blijft de frisse witte hoogglans kleur behouden.

Badderen anno 2019

Wie van zijn huis een eigen persoonlijke spa wil maken, kan in het Oberon 2.0 bad ook een whirlpoolsysteem laten installeren om lekker te bubbelen. Een andere manier om de bad ervaring te optimaliseren is de ViSound-geluidsinstallatie. Hiermee kunt u audio vanaf een smartphone, tablet of een ander apparaat met Bluetooth streamen. Het bad wordt hierbij een klankkast en zorgt voor een perfecte geluidsweergave.

Villeroy & Boch bad

Hoogwaardig Quaryl

Met de drie nieuwe Oberon 2.0 baden en de bestaande modellen biedt de serie Oberon een veelzijdige keuze aan baden, gemaakt van het hoogwaardige Quaryl. Dit innovatieve materiaal is door Villeroy & Boch ontwikkeld en is al 25 jaar lang toonaangevend op het gebied van badkamer design. Quaryl combineert de beste kwaliteiten van 60% natuurlijk kwarts met de veelzijdigheid van natuurlijke acrylhars. Dankzij de positieve eigenschappen van Quaryl ontstaat er een bad dat aan alle wensen voldoet: van hoge kwaliteit (stoot-, slag- en krasbestendig), zeer comfortabel (de baden voelen lekker warm aan) en met een tijdloos design. Daarnaast zorgt het materiaal voor een goede antislip.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch is een van ’s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en uitzonderlijke klasse. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer en Welness en Tafelcultuur van de kwaliteit die een gerenommeerd lifestylemerk betaamt. In 2018 vierde Villeroy & Boch haar 270-jarig jubileum.

No Comments

Leave a Comment