BabyFloat: dé zomervakantie must-have voor elke moeder

Met de nekzwemband van BabyFloat kun jij deze zomer sámen met jouw kleintje het zwembad in.

De kleintjes (vanaf 8 weken tot 2 jaar oud) kunnen met volledige bewegingsvrijheid zwemmen onder begeleiding van een ouder. Wereldwijd zijn er al ruim 30.000 blije baby’s die dankzij dit zwembandje veilig mee kunnen dobberen. Het Nederlandse merk Babyfloat speelt hiermee in op een wereldwijd, groeiende trend.

De ultieme vakantie gadget

De eerste weken en maanden die je doorbrengt met je baby zijn vaak spannend en kosten veel energie. Met de hitte van deze zomervakantie erbij neemt dit gevoel vaak toe, vooral voor baby’s die doorgaans niet goed tegen warmte kunnen. Daarom is een zorgeloos ontspanningsmoment samen fijn.
De bewegingsvrijheid die de zwemband de baby biedt, draagt bij aan een goede ontwikkeling van de spieren en doorstroming van het hart. Ook bij krampjes en overstrekking kan het een uitkomst bieden. Na 9 maanden te spenderen in de private-mama-spa (lees: de baarmoeder), brengt BabyFloat dit gevoel voor de baby weer terug. Zo kunnen de allerkleinsten, vanaf 8 weken, weer heerlijk rondzwemmen. En in tegenstelling tot veel andere zwembandjes, koelt bij de BabyFloat het lijfje niet af boven water.
 
Je koopt er een van 29,99 voor 19,99 op de site www.babyfloat.com
Liefs Bep

No Comments

Leave a Comment