Alpro IJs Sfeerbeeld

Alpro IJs – Geniet van de lekkerste ingrediënten uit de natuur

De laatste zomerse dagen zijn ingetreden. Geniet nu nog snel van het lekkerste ijs! Alpro IJs laat je genieten van de lekkerste ingrediënten uit de natuur met de lekkerste smaken.

De perfecte verwennerij

Ben jij klaar voor deze nieuwe verrassende smaaksensaties? Maak dan nu kenner met Alpro IJs: 100% plantaardig en 30% minder suikers. Alpro IJs is gemaakt van de lekkerste ingrediënten uit de natuur en heeft een heerlijke romige smaak. Pak een lepel en tast snel toe!

Ben jij gek op ijs? Nu mag het nog! Ontdek deze nieuwe smaken, heerlijk om te delen…. of niet 🙂 Ga jij voor Vanille, Kokosnoot, Hazelnoot Chocolade of Amandel Zeezout Karamel? Van die ijs kun je blijven genieten.

Vanille

Wie ijs zegt, zegt vanille. Een smaak die niet mag ontbreken! De verrukkelijke geur en intense smaaksensatie zijn gewoonweg heerlijk. Doe je ogen dicht en verwen jezelf met Alpro Vanille IJs.

Vanille Alpro IJs

Kokosnoot

Koel af met de frisse smaak van bevroren kokosnoot, die smelt op je tong! De kokosnoot is lekker fris maar het ijs is ook nog eens heerlijk romig van smaak. Alpro Kokosnoot IJs smaakt als een tropische verrassing die je zo lekker uit de pot lepelt.

Kokos Alpro IJs

Hazelnoot Chocolade

Wat gebeurt er als je de intense smaak van chocolade combineert met de subtiele smaak van hazelnoten? Dan krijg je de ultieme verwennerij, een echt guilty pleasure. Maar je schuldig voelen hoeft niet, want Alpro IJs bevat dan ook nog een 30% minder suikers.

Chocolade hazelnoot Alpro Ijs

Amandel Zeezout Karamel

Dat zeezout en karamel een goede combi zijn, dat weten we. Als je bij iedere hap ook nog eens de rijke smaak van licht geroosterde amandelen proeft, dan ervaar je deze unieke smaak pas echt. Alpro Amandel Zeezout Karamel IJs is rijkelijk gevuld met stukjes noot en heerlijke karamelsaus. Mmm……

Karamel Zeezout Amandel Alpro IJs

Nu komt de grootste uitdaging: van welke smaak ga jij de laatste zomerdagen genieten?

No Comments

Leave a Comment