Moederdagontbijt

Alles voor een perfect Moederdag ontbijtje

A.s. zondag is het Moederdag, er zijn zoveel manieren om haar in het zonnetje te zetten. Kies jij voor een mooi cadeau, een bloemetje, een uitje, een etentje, koffie met gebak óf sta jij speciaal vroeg op om jouw moeder te verrassen met een ontbijt op bed? Wij vinden dat een originele optie, hoe oud je ook bent. Klim ouderwets bij je moeder in bed en verras haar met al dat heerlijke eten!

Moederdag

Wat heb je dan allemaal nodig?

Uiteraard lekkere broodjes, croissants of bagels. Ik zou niet kiezen voor het standaard beleg, maar maak een lekkere omelet met gerookte zalm. Of als jouw moeder geen grote eter is, is frisse yoghurt met aardbeien, blauwe bessen en frambozen ook altijd goed. Jij weet natuurlijk het beste wat ze lekker vindt.

Een kop koffie, thee of cappuccino erbij en een glas vers geperste jus d’orange mag natuurlijk niet missen. Of je dit nu klaarzet op de eettafel, in de tuin of meeneemt naar de slaapkamer, zorg wel voor een gezellige aankleding. Mooie bordjes, kopjes en kommetjes en een paar verse losse snijbloemen maakt het af. Voor het echte feesteffect kun je het nog afmaken met een champagne ontbijt. Mix de verse jus d’orange met prosecco of champagne in een champagneglas voor heerlijke bubbels!


Villeroy mariefleur

Als moeder zijnde denk ik dat het niet uitmaakt voor welke optie je gaat, de mama’s vinden het gewoon heerlijk om even een momentje met jou te kunnen genieten van de verwennerij.

Alvast een fijne Moederdag !

Groetjes Bep

P.S. overweeg je eerder een lekkere lunch of diner voor te bereiden met Moederdag? Bekijk hier onze recepten.

No Comments

Leave a Comment