Nooit meer je leesbril kwijt!

Tijd voor een leesbril?

Voor degene onder ons die al richting, of al de 40 gepasseerd zijn, hebben waarschijnlijk steeds vaker een leesbril nodig. In een restaurant, bij de kapper, maar zelfs in de supermarkt kan je een leesbril nodig hebben. Sommige kruidenpotjes zijn zo klein, als je wil lezen wat erop staat heb je echt je bril nodig! Ik zie steeds meer dames en heren (tja beide hebben er last van) die de achterzijde van producten willen lezen maar hun leesbril vergeten zijn.

In een ideale wereld heb je op zoveel mogelijk plekken een leesbril liggen, op je nachtkastje voor een goed boek ’s avonds, bij de bank om je favoriete magazine of een artikel op de tablet te lezen. In eerste instantie denk je dat dit voldoende is, maar dan stap je de auto in en moet je via je smartphone appen of een route uitzoeken. Of je zit in een restaurant en het licht is zo gedimd dat je de menukaart niet kunt lezen. Zoals gezegd, in de supermarkt om de ingrediënten te kunnen lezen of bij de kapper in de stoel nadat je lieflijk een magazine in je handen krijgt.

Nu schrijven we dit blog natuurlijk niet als we niet iets leuks zijn tegengekomen. Op de leesbrillen webshop www.leukebril.nu kwamen we deze klassieke pince-nez leesbrillen tegen die je in een iPhone hoesje kunt bewaren. Altijd bij je dus! De leesbrilletjes zijn in allerlei gekleurde hoesjes beschikbaar maar ook zonder de iPhone hoes te koop.

 

Naast de nostalgische pince-nez leesbrilletjes viel ons hier ook de Clic leesbrillen op. Ook een bijzondere leesbril alleen deze laat je op je schouders rusten als je niet leest. De Clic bril heeft een doorlopende band aan de achterzijde en een sterkte magneet op de neusbrug. Klik de bril open en hij blijft liggen om je nek. Op het moment dat je hem weer nodig heb is hij ook zo weer op de neus en dicht geklikt.

 

Deze leesbrillen zijn wel van een hogere prijsklassen, maar er zijn genoeg goedkope leesbrillen met leuke en gezellige printjes om eens een goed voorraadje in te slaan. Zo kun je op alle locaties een leesbril paraat hebben.

 

Liefs Bep

 1 thought on “Nooit meer je leesbril kwijt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *